Funny bird

haha kolla in den här!




Godis är gott

Tjabba, jag har precis kommit hem från Mullsjö.  Mamma, mormor Lovisa skulle upp till mullsjö så jag bestämde mig för att följa med. Jag köpte mig en tröja och fick massa godis av mamma. Jga fick en sån där klubba som knastrar i munnen. Jag älskade dem när jag var lite! Jag bara rullar fram ...  Senare idag ska jag vara med jonte, Yippie!

Jag har funderat på att börja träna något men jag vet inte vad än. Jag dansar 2 gånger i veckan med det skulle vara kul att göra något mer...



Uggs

Jag är hemskt sugen på att köpa ett par Uggs. De är så fruktansvärt sköna men usch så fula dem är!



VAD TYCKER NI, HISS ELLER DISS?




God morgon

Här sitter jag i soffan och äter min frukost. Jonte har precis gått för han skulle bada men det gör inte så mkt för om en kravet ska jag möta upp Alexandra och så ska va ha lite hemligheter... Sen ska vi till mormor och äta :)

Igår var en kul kväll. Jonte och jag gjorde chokladbollar ( som vi åt upp) och sen kollade på flimer. Jag vet inte hur mycket klockan hann bli. Men tillräckligt mycket för att både min mamma och min pappa skulle gå upp.... INTE mycket sömn inatt med andra ord :P


skriver av mig

Usch nu behöver jag skriva av mig! För en stund sen ringde en kompis och ville snacka. Hon sa att hon var ute med min pojkvän och hennes på "G" kille. Jag sitter vid min dator i morgonrock med skit ont i huvudet, oduschad och har lite annat att göra så jag säger till henne att jag inte kan träffa henne just nu men att jag kan träffa dem sen. Vi säger hej då och lägger på. Sedan dröjer det inte ens 3 min innan min kille kommer och 2 minuter senare kommer hon också. Detta tycker jag är så jävla respekt löst. Kunde de inte bara väntat så jag kunde få duscha av mig och ta en alvedon? Nej då!


Vill du ha läsar?

Har du blogg och vill ha fler läsare? Då är Viraltrafik något för dig. Klicka här och registrera dig!

Kass uppdatering

Uppdateringen igår var ingen höjdare. Jag hade fullt upp att hinna va med Jonte, äta hos  mormor och träffa polare så det fanns helt enkelt inte tid till att blogga.

Igår var det 3 månader med min älskling, HELT UNDERBAR TID MED DIG! Tiden går fort när man har roligt :)

  

Två bilder som jag ritade igår. Vad tycks?



Hemma igen

Hola kom precis hem från Lisa. Det var lika långtråkigt som jag anade fast sen kom Jonte och då blev det lite roligare :) Det känns som om jag rulla fram pga all tårta!

Om en stund ska vi hem till Jonte så om någon vill ngt, messa!


Jag har tråkigt!

Usch jag har inget att göra... Jag borde städa färdigt rummet men det är så tråkigt!

Här kommer en konstigt bild bara för att jag har tråkigt.







Mycket att göra

Idag känns det som om jag har typ 1000 saker att göra ..


Gå med Alexandra till knalle marknaden. Hon kommer om 10 min så jag tror att jag måste skynda mig ...

Städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag!

Till en släkting och fira hennes födelsedag. Å jag buar för det hör för det brukar bli så fruktansvärt tråkigt! Humm undra om jag ska köpa ngt till henne..

Jonte kommer hem och så ska jag träffa honom. Och sen ska jag också sova hos honom :)



Vad ska ni göra idag? :)


BIlden säger allt

Jag hittade den här bilden sen igår och jag tycker att den beskriver kvällen väldigt bra ;)



Knäpp kväll!

Jodå det här har vairt en knäpp kväll. Alle och jag har dunkat musik, ätit godis och druckit saft. Sen mötte vi upp Matilda och hade lite hyss för oss, mer får ni inte veta förutom att jag tycker grym synd om en person och att jag är en mycket elak människa. Vadå? Bara jag har kul så är allting toppen, eller?


Hemligt

Så nu är det färdigt. Alle och jag har grejat lite nu på förmiddagen men ni får inte veta vad ;) Försök att lista ut det ni!

Igår fixade jag Spotify, skit bra ju! Just nu lyssnar vi på denna underbara låt :)





Nya köp

Detta köpte jag i stan när jag väntade på att Alles träning skulle ta slut :) Klockan jag köpte hade svart bakgrund.


Sen köpte jag lite andra små saker som jag inte orkar skriva ;)







Idol

Jag sitter hemma i sängen med Alle och kollar på idol. Jag måste erkänna något .... Det är första gången jag kollar på idol den här säsongen. Lite pinsamt att erkänna men det är sant.

Tidigare idag var jag i stan och handlade lite saker. (Bilder kommer senare.)









Alle flätar mitt hår och jag bloggar

Usch jag var trött på att vara ensam hemma! (mina föräldrar är i ullard) så det var meningen att Jonte skulle komma till mig men han skulle tydligen göra något annat...... Aja Alle kom till mig i stället så nu har vi ätit massa tårta och lekt fetton ;) Nu sitter vi i soffan och Alle har precis flätat mitt hår, webbbilderna blev så dåliga så ni får nöja er med en gammal bild på alle sen tiden då jag var brunett.






Kläder

Jag var ute och kollade lite nya kläder på nätet bara för att jag inte har något att göra. Så nu kommer jag bli tvungen att åka till stan och shoppa! Här är lite av det jag hittade ...



alla kläderna hittar du på gina tricot.




Lär mig en ny dans

Jag håller på att lära mig en ny dans till 1,2 step med Ciara från det här klippet.... Jag tycker att det är jätte bra men han babblar ganska mycket i början.






sjuk

Tjenixen, här sitter jag hemma med ont i magen och har inget att göra. Passade på att göra mig en blogg, grate! Skulle egentligen iväg till praon idag men det blev inget med det..... Synd för jag tycker att det är kul, de gamla är så söta och otroligt härliga. När en av dem behövde gå på toa säger han: " jag behöver poo poo" jag tycker att det låter kul och helt rätt. Power till de äldre!



RSS 2.0