Ett ögonblick som förändrade allt

Jag var 6 år tror jag och satt jätte nervös inne i klass rummet och väntade på att vi skulle sluta. Min fröken säger tack för dagen och jag rusar ut ur klassrummet. När jag springer över skolgården hör jag skolans klocka ringa och jag ökar farten ytterligare. Väl hemma hittar jag mamma och valpuppfödaren som skulle sälja Loppan till oss. Jag hade alltid önskat mig en hund och nu var den dagen inne. Min syster  och jag fick välja vilket halsband vi ville att hon skulle ha. Jag ville ha ett svart och vitt och min syrra ville ha ett rött. Det slutade med att vi fick båda.

Vi hade bestämmt oss för att skaffa en hund så jag med min syster hade sålt våra marsvin. Det var medningen att vi bara skulle ha en hund men efter ett par år skaffade vi en till. Idag har vi sex hundar. Vi tävlar agility och föder upp egna valpar. Så man man verkligen säga att ögonblicket när vi fick loppan har förändrat mitt liv!



bild på loppan

Skidor

Hej och tjoho. Jag har precis varit ute och åkt skidor med mormor. Det blev en sväng i kärringspåret. SHIT vilken dålig kondis jag har! Måste verkligen dra igång med träningen igen för såhär kan det inte fortsätta. Har ätit massor av godis hela lovet och bara suttit och latat mig. Kanske borde ha i nyårslöfte att träna mer? Nu blir det fruktsallad för min del. Puss på rumpan!


Vad bjuder jag på för mat?

Beror på vilket tillfälle det är, är det ett lika finare tillfälle med lite mera folk hade jag valt att göra smörgåstårta. Jag var och praoade på ett konditori för ett och ett halvt år sen så jag fick lära mig lite hemlisar där ;) Till efterrätt skulle det troligen bli kladdkaka med choklad i och på. Vet inte hur många kladdkakor jag har gjort genom åren men det har nog blivit en del. Kladdkaka kan liksom aldrig bli fel och för en choklad tokig tjej som jag smakar det underbart!

Om det inte hade varit en så stor tillställning utan kanske bara att man ska äta något när man kommer hem från skolan. Då hade gästen/gästerna fått nöja sig med makaroner och köttbullar :P


Uppdatera mera

Tänkte att jag ska hänka på alla anda och köra med olika saker jag ska berätta varje dag. Men eftersom jag kanske inte ska blogga så många dagar till så har jag valt ut några. Detta är vad ni kommer få veta om mig:

Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 02 – Vad är kärlek? 
Dag 03 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 04 – Mitt favoritplagg
Dag 05 – I min handväska
Dag 06 – Mina drömmar 
Dag 07 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 08 – Mina dåliga sidor
Dag 09 – Det här får mig att gråta 
Dag 10 – Mina rädslor

Hur låter detta?

Ojdå

Råkade glömma att uppdatera igår. FY PÅ MIG! Hade en ganska lugn dag igår. Var hos mormor och fikade, köpte sminkborttagning och lagade mat och gjorde julgodis åt familjen. Senare på kvällen spelade vi alfapet och gissa vem som vann överlägset?! ;) Vi kollade även på pirates of the caribbean. Älskar verkligen dom filmerna!



Men måste säga att Jack Sparrow ( johnny Depp) gör filmerna. Utan honom hade det inte alls varit samma sak!





Nagellack

Har precis provat ett av de nya naglelacken. Såhär blev det.


Inköpen

Här är en bild på det jag köpte.



Uggs köpta på skokanonen
Nagellack mavala från Åhlens
Öronhängen från Ur och Pen

Är verkligen besviken på vad jag hittade, HADE HOPPATS PÅ MYCKET MER! man kanske borde ge sig in och leta en gång till?

Shopping på mellandagsrean

Idag har jag varit och shoppat med Hedda från 10-6. Vi träffade även Angelica en stund. ALLTID KUL MED NYA MÄNNISKOR! Är verkligen bessviken för fick nästan inte med mig någonting hem. Det blev ett par uggs, ögonhängen och nagellack. Jag tagit blider på allt och det finns även bilder från dagen men jag är så duktig så jag har tappat bort USB-sladden. Toppen Felicia!

Jag gjorde en sjukt pinsam sak istan idag. När hedda och jag skulle betala inne på HM så står det en mamma bakom oss som har en jätteful vårta precis mellan ögonen. Shit va synd jag tyckte om henne så jag tittade på Hedda och pekade mellan mina ögen och sen tittade jag på henne. Problemet var bara att hon så att jag gjorde det och hon börjar säga till sin pojkvän( eller något liknande) med barnslig röst att jag hade pekat. jag kan lite låta bli att skratta för att det lät så sjukt kul och då fortsatte hon att " titta nu skrattar hon" jag skrattade liksom inte mindre då! Hon höll på så hur länge som helst och jag trodde seriöst att jag skulle få en riktig utskällning av hennes kille (eller vad det nu va). Som tur var slapp jag det. Allting blev bara så fel. Jag skrattade aldrig åt hennes vårta utan tyckte synd om henne men det förstod säkert inte hon. jag kan väl inte råför att jag inte kan låta bli att skratta när hom låter som en treåring som skvallrar till sin mamma om vilka elaka saker jag har gjort.

Passade även på att åka hem till mormor efter det "lilla" besöket i stan. Alltid lika myskigt att träffa släkten. (plus att man får massor av mat)


Jag tycker till!

Har provat både mascaran million lashes och babyliss wet and dry. Så här tycker jag:


Tycker att den va bra men har bara använt den en gång så det är svårt att såga. Fanns iallafall många inställningar som gjorde den lätt att anpassa. Uppvärmningen var inte den snabbaste och för den som vill ha spikrakt hår så kan jag inte rekomendera denna. Men tycker ändå att det var en helt okej plattång!


Blev verkligen överraskad när jag provade den här mascaran. Jag tycker att det är svårt att hitta mascaror som det kommer lagom mycket när man målar. Vissa kommer det alldeles för mycket och andra alldeles för lite. Men den här kom det lagom mycket vilket var ett stort plus. Den var också även lätt att använda redan från början vilket alla mascaror inte är. En av de bästa mascaror jag provat.

Har nu frågor om dem så är det bara att höra av sig!




maskor och förhållande

Nästan exakt ett dugn sedan jag uppdaterade, fy på mig. Tur att jag har en kompis som påminner mig. TACK HEDDA!

Idag har jag mest tagit det lugnt. Åkte till mormor på eftermiddagen och började sticka på ett par strumpor, fick nämligen garn av tomten ;) Kom ganska långt men fy tusan va svårt det va. Kommer nog ta ett tag innan jag är färdig med dem. Efter en stund kom Alle och åt gröt med oss. Bara så alla vet så är vi tillsammans nu och kommer leva lyckliga i alla våra dagar! :) <3

Här är lite bilder sen igår :D









Julklappar

Sitter i soffan iförd den nya mysisdressen och kollar på tv med familjen. Mys faktorn är hög vill jag lova!

Detta är lite av vad jag fick:

  • Plattång
  • Mysisdress
  • CD- skiva
  • mascara x2
  • massor av godis
  • Kamera (har tagit massa bilder som troligen kommer upp i morgon)
  • Massor av olika sminksaker. Bla nattkräm, bodybutter och nagelfilar.
  • Pengar
  • En resa till Ullared med 1000 kronor
  • m.m

Hoppas att ni har haft en lika bra jul som jag! :)


Kalle Anka

Hej hej här sitter jag och kollar på Kalle Anka hos mormor. Tycker verkligen att det är tråkigt! Men man måste ju bara för att det är jul. Känns som jag har blivit flera år yngre och sitter helt spänd och väntar på julklapparna. Julafton måste verkligen vara en av de bästa dagarna på året. Så mysigt med all mat, tomtar, tända ljus och kanske det bästa av allt, träffa släkten. Nu ska jag försöka vara lite social men vi hörs later! Hoppas att ni är en riktigt fin jul!


Bildbomb

Här kommer en blidbomd. Bilderna är tagna för nästan exakt två år sen. Saknar mitt bruna hår när jag ser bilderna!


Söta alle!


Julgodis

Har precis bakat julgodis med syrran såhär såg det ut. MUMS!






En ny kategori

Hej hej, hur har eran dag varit? Själv är jag precis hem kommen från stallet. Under mitt blogg uppehåll har vi skaffat en häst. Dino heter han och är en Connemara. (stavning?) Så därför tänkte jag att det skulle passa super med en ny kategori till honom. Där kan jag skriva lite smått och gott som rör honom och ridvärlden. 



Bild på Dino i slutet av sommaren.


Frihet

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN har jag LOV! Välbehövligt som tusan. Nu är det slappa och fixa inför julen som väntar. Hoppas på ett riktigt bra lov nu! <3

(gammal gild)


Vad har hänt efter ett år?

Läste precis igenom alla mina gamla inlägg. Känner knappt igen mig själv så tänkte att det kanske vore lite mer rättvist att ge er en uppdate.

I ett inlägg som heter flumm skriver jag om att jag har varit på öppethus på Per Brahegymnasiet. Jag skriver också att jag inte tänkte gå där utan att min mamma tvingade mig. Konstigt nog så var det den skolan jag hamnade på iallfall. Det blev samhäll på peset, det som jag verkligen inte ville gå! hur kommer detta sig då? Jag kan inte riktigt besvara den frågan utan "det bara blev så" som det mesta gör i min värld.

Jag har inte heller någon pojkvän och för tillfället dansar jag inte heller. Ska förmodligen börja dansa igen till våren men än så länge håller jag till på gymmet istället.

Träningen med Busa har inte gått så mkt framåt. Tränade väldigt hårt i våras men har legat ganska lågt sen dess. Jag lyckades iallafall ta runt henne en bana på DM utan att hon diskade sig och det är jag väldigt nöjd med. :D

Just nu cirkulerar mitt liv runt att hinna med allting i skolan. Visste att samhäll skulle vara jobbigt men kanske inte såhär jobbigt. Jullovet kan inte komma mer läglig!




Börja blogg på nytt?

Hej och tjoho. Det var minsann ett tag sedan jag skrev. Har kännt att jag inte har haft tid ork och lust att blogga men en kompis till mig har övertalat mig så jag ska ge det ett försök till över jul. Vi får väl se vad som händer ;)

Jag kom precis hem efter min enda lektion idag. Ska bara till skolan på julavslutning i morgon sen är man en fri tjej igen ( om man räknar bort de tre böckerna jag har att läsa.....) iallfall till skolan börjar igen om ett par veckor! nu ska jag hitta på lite bus. Ha det gött! ;)

RSS 2.0