Väntar på att NO lektionen ska börja

Hej hej här sitter jag och väntar på att NO lektionen ska börja. Har precis haft dans för första gången. Riktigt kul saknar dansen när jag står där i rummet. Får verkligen lust att springa och slänga upp benet på stången!!!

Igår prov red jag den nya sadeln. Den var riktigt bra ska bli spännande att få rida lite mer i den. Man sitter verkligen helt fast med benen!! Kändes väldigt annorlunda eftersom jag har mest ridit i våran allround sadel men det här är en dressyr sadel. Ja ja nu ska jag gör lite nytta. Hare gtt! :D

Skola o Alle

Hej hej sitter i sängen med alle och snackar skit. Har haft den första riktiga skoldagen idag och är redan trött på skolan. lycka tll Felicia! Ikväll ska jag försöka läsa lite i böckerna jag har att läsa.

Har inte bestämt om jag ska fortsätta blogga eller inte. Jag hade ju bara lovat att blogga under lovet och lovet för min del är ju slut nu... Jag tror att det blir så att jag bloggar lite ibland när jag känner för det men kanske inte alltid så mkt. Vi får helt enkelt se hur det blir ;)


riktigt gammal bild!!!!

filles favo gästbloggar :)

tjena felicias stalkers! nu sitter vi och väntar på att våran fösrsta svenskalektion denna terminan ska börja. slutar tio över fyra idag, ingen höjdare direkt! vi gick på stan under vårat långa hål i förmiddags :) fille köpte ett par svarta leggins. tråkigt nog fick hon inte köpt en tröja hon ville ha och även inte ett pannband (enligt mig vågade hon inte fråga efter det) hehe.

btw, felicia är lite konstig och lam ! men hon är bra ändå (L)
pöössss / cornelia

correeeeee

Mina rädslor

Jag är rädd för att vara ensam. Tror att de flera är det mer eller mindre. Innan älskade jag att vara ensam hemma nu nu blir jag helt tokig när jag är ensam hemma.

Jag hatar även att gå upp för branta backar/berg. Tycker att det är så sjukt läskigt. Jag tycker att det känns som om man ska trilla bakät och slå ihläl sig!! jag håller mig heldre på marken utan massa berg.


Söndags shopping

Hej hej här sitter jag med Hedda. Om en liten stund ska vi åka in till stan och shoppa. Är verkligen as seg så det här blir ett lagom roligt inlägg. I stället för att snacka massa skit så ska vi göra oss o ordning. Hörs senare! :D


skolfoto

Bowling och fika

Hej och tjoho!

Idag har det hänt mkt. Dagen började med att mamma väckte mig och sa att vi skulle till Lisa (en släkting) halv tolv. Hos Lisa fick vi smörgåstårta som förövrigt fick bli mig frukost. När vi hade varit hos Lisa åkte jag iväg in till stan och bowlade med Cornelia och Hanna. Gissa vem som vann! ;) Efter bowlingen blev det en mysig fika på johans. En riktig super dag!





Förra gången blev jag kallad rännan så det kändes fint att ta hem det den här gången. Dock körde vi med staket




Mina dålida sidor och det här får mig att gråta

Jag är väldigt envis och vill alltid få som jag vill. Jag är även ganska noggran och har höga mål för mig själv. Det kan låta som om det är ngt bra men man tar lätt vatten över huvudet och då orkar man inte istället.

Jag brukar inte gråta så mkt har aldrig gjort det egentligen. Oftast gråter jag för att jag är glad och du brukar tårarna spruta men annars så gråter jag nästan bara om jag är tillräckligt arg. Har faktiskt blivit lite mesigare och gråter faktiskt av kärleks filmer med ibland. (A)


Shopping

Dagen har bestått av att vara i stan med mamma och pappa. Kollade på lite allt möjligt men köpte inget... Men en viss person fyller ju år om exakt två veckor! ;) Lite saker jag vill ha:





 

Sen vill jag ha ngt slagt extra minne till datorn, öronhängen, smink, pengar och nya föräldrar! ;)


Massor av kompisar

Hej hej har hunnit med ganska mkt idag. Hedda åkte vid halv 1 och sen vid ca halv 2 mötte jag Iss vid bussen. Följde med henne och köpte fritidskort sen knallade vi hem till Hanna. Till slut blev det en liten gullig fika med the girls på Brilljanten. Hanna skulle iväg till jobbet men Iss och jag stannade kvar och pratade lite hemligheter ;) Vid 7 så skulle Iss hem och då träffade jag Alle.

Här är två bilder



Ett pinsamt ögonblick

När jag var liten så var det ett stort kalas hos min farmor i Stockholm med massor av människor som jag inte kände. Jag skulle gå på toa och dom har ett gammalt hus på Djursholm och det var inte vanlig lås utan gammal lås. I vilket fall som helst lyckades jag låsa men sen kommer jag inte ut! Jag fick panik och började skrika och banka på dörren. Det är någon av gästerna som lyckas få upp dörren och jag springer gråtandes till mamma medans alla står och kolla på mig!

Det kanske inte var så farligt men jag blev jätte rädd och tyckte att det var jätte pinsamt! Jag ville inte ens gå ner till gästerna igen och jag vågar fortfarande inte lås dom dörrarna fast jag är 16 (snart 17) och det hände när jag var ca 4 år.

Godnatt

Hej hej vet inte riktigt varför jag sitter och bloggar. Kanske beror på ett en viss Hedda har tvingat mig? Vi har uppe till 4 i natt så nu är jag sjukt trött! Skulle helst gå och lägga mig i sängen igen men nu är det full fart som gäller. Om en stund så ska jag va med Iss och vi ska dra till Hanna. Det ska bli kul för har inte träffat brudarna på länge (hanna träffade jag igår men det räknas inte) Efter det kanske jag ska va med Alle men det får vi se :)

Igår fick vi hem vårat nya kylskåp. Skit bra. Äntligen kanske det kan finnas någon mat hemma som man kan äta1!

Och en grej till!! Jag ska troligen börja på ridskola. Det var ju ganska länge sen jag red så det kändes skönt att rida lite mer innan jag börjar rida på Dino. Han är ju inte så utbildad och jag har ridit så lite. Det ska bli spännande iallfall!


Gammal bild men känns som den passar bra


Mina drömmar

Hum villka drömmar ska man skriva om. Önskningar och förhoppningar eller typ mardrömmar?

Hahah jag brukar drömma helt stöööörda saker! Skulle vara ganska privat att berätta här med dom är riktigt sjuka!

Ne men mina drömmar för framtiden är att få en bra utbildning. Sen vill jag resa och upptäcka världen och sen ska jag jobba skiten av mig och bli miljonär! Kommer samtidigt ha en sjukt snygg kille och inga barn! (kanske en liten knotte är jag blir GAMMAL!)


Shopping och Handboll

Har varit en lång dag idag. Det började med att alexandra och jag åkte in till stan och mötte Hedda. Sen gick vi runt på stan i två år och sen åkte vi och kollade på lite söta killar som spelade handboll.

Hedda ska sova hos mig den skitungen hon kommer förpesta min säng men det kan jag inte skriva eftersom vi är mördar och sitter vid datorn! Vi är verkligen sociala. Chattar faktiskt på datorn!!! ;)

Lite blider sen dagen!


Suddig bild på Alle och Hedda

 
Dagen inköp!

I min handväska



( Hedda är väldigt fin i bakgrunden )



Huvudvärkstabletter
Alegimedicin
Halstabletter och Tuggummi
Nycklar
Tidtabell
Mobil
Plånblok
+ kamera fast det är ju lite svårt att få med på bilden



Mina kort jag inte kan leva utan:

Skolkort
Fritidskort
Värdekort
Praktikkort
Biokort
Medlemskort på hemmakväll
Gymkort
Bankkort
Csn kortet
Bibblakort


Uppdatering?

Ojdå. Uppdateringen har inte varit den bästa. Vet att jag skulle lägga upp en inlägg idag om vad jag har in min väska men det kommer i morgon istället :)

Sen jag bloggade sist har jag hunnit med att:

  • Fikat hos mormor
  • Vara med när våran bil gick sönder
  • Varit i stallet och pysslat med Dino
  • Fått hem en ny sadel till Dino
  • Kolla film med familjen
  • Gått med Busa
  • Påbörjat evighetsstädning av rummet
  • Varit och solat med alle i stan
  • Glömt min plånbok på bussen
  • och snackat en massa skit med alle balle

Tycker faktiskt att jag har hunnit med ganska mkt :D

Mina tankar

Jag känner människor som ljuger och sviker . Människor som sårar och skadar andra. Man har alltid ett val vem man vill vara så varför då välja att va så? Jag fårstår mig inte på vissa människor.


Två bilder sen igår




Mitt favoritplagg

Mitt favoritplagg är helt klart mina gråa mysisbyxor. Jag skulle kunna leva i enbart dom. Är helt hopplöst förälskad i mysiskläder <3

RSS 2.0